Trenger du inspirasjon til nytt kontor?

Å bytte kontorer kan være en omfattende prosess, men som også kan gi utslag, både negative og positive. Dersom du velger feil kontor for bedriften, vil produktiviteten gå ned. Samtidig kan både produktivitet og trivsel øke dersom kontoret passer for deg og dine kollegaer. Det er derfor smart å bruke god tid før man bestemmer seg.

Samtidig forstår vi at denne prosessen kan være ukjent.

Næringsbygg fra inspirasjon til gjennomføring

Ønsker du profesjonell bistand og noen du kan støtte deg til når du skal hente inspirasjon for nytt kontor, kan vi i K89 være til hjelp. K89 er et meget fleksibelt bygg og innenfor noen standard løsninger finnes det store muligheter til å tilpasse lokalene til ønsket behov og design. På den måten er vi trygge på at du vil hente inspirasjon og ideer for hvordan ditt nye kontor skal se ut.

For deg som ønsker noe helt nytt

Noen få bedrifter har behov for særegne kontorer som er tilrettelagt for sine ulike behov. Vi i Karihaugveien 89 kan tilby blant annet: Arealplanlegging, Rådgivning, Arkitekttjenester, Ombygging og Oppussing.

Er dette noe som kunne vært interessant for deg og din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat!

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du har spørsmål eller ønsker mer informasjon om kontorene på Karihaugveien 89.

    Kontakt oss

    OroEiendom ASKronprinsesse Märthas plass 1Postboks 1921 Vika0125 Oslo