Skal du finne næringseiendom?

 

Eller har du vurdert å bytte?

Som eier og utleier av  næringseiendom kjenner vi til de fleste aspektene hos firmaer som er i prosess med bytting av kontorlokaler.

Denne prosessen er ikke enkel når det er mange behov å ta hensyn til. Det er også viktig å velge rett kontor når man ønsker å bli mer produktiv og øke suksessgraden for firmaet ytterligere.

Næringseiendom med Fullservice-kontor

Vi i Eiendomsspar AS mener vårt Fullservice-konsept K89, legger grunnlaget for enkel flytteprosess, men også produktive arbeidsdager. Vår filosofi med Karihaugveien 89 er å tilby næringseiendom for bedrifter som ønsker å ha alle fasiliteter tilgjengelig til enhver tid på arbeidsplassen. Samtidig som lokasjonen er godt plassert med rimelig, men god parkeringsdekning.

Dette er inkludert i vårt Fullservice-konsept:

– Kantine

– Treningsrom

– Møteromssenter

– Auditorium

– Parkeringsplasser

– Servicesenter

– Datarom

– Resepsjonstjenester

– Avfallshåndtering

– Lagerplass

– Profilering

Dersom du har spesielle ønsker eller behov, kan vi tilrettelegge ved hjelp av interiørtjenester etc. for å skreddersy kontorlokalene etter din bedrift sine krav.

Vi forstår at å finne næringseiendom som passer for din bedrift kan være vanskelig. Dersom du ønsker mer informasjon om Karihaugveien 89 eller ønsker å avtale en visning, ta kontakt med Pål Magnus Nygård i Eiendomsspar AS.

Vi veileder deg til et fornuftig og smart valg når du skal finne riktig næringseiendom for din bedrift.

    Kontakt oss

    OroEiendom ASKronprinsesse Märthas plass 1Postboks 1921 Vika0125 Oslo