Ønsker du å leie rimelige kontorer?

 

Ønsker du å bli mer produktiv når du går på jobb? Eller ønsker du rett og slett å oppgradere fasilitetene for dine medarbeidere?

Da anbefaler vi i Portal Eiendom AS til å se nærmere på våre utleie kontorer på Karihaugveien 89.

Dersom du ønsker et fullservice kontor til en rimelig penge, kan vi trygt si at du har kommet på rett sted.

Dersom du ønsker å leie kontor hos oss, vil du treffe en rekke virksomheter fra store internasjonale selskaper med sitt norske hovedkontor til små og mellomstore selskaper som representerer et bredt spekter av bransjer. Vi har flere eksempler på gründere som har vokst seg store i våre lokaler – og flere er på god vei.

Rimelige kontorer med strategisk lokasjon

Om du leier kontor i K89 har du tilgang til et stort spekter av service som betjent resepsjon, kantine, treningsrom, møterom og parkering.

Karihaugveien 89 ligger sentralt plassert langs E6, og man kommer seg raskt til Oslo Lufthavn Gardermoen og Oslo sentrum. Gunstig beliggenhet med tanke på rushtrafikk og bomstasjoner hvis du kommer nordfra eller fra sentrale Oslo. Nesten hundretusen biler passerer bygget hver dag og er derfor enkelt å se fra E6.

Vi ser at våre kontorlokaler egner seg godt for områdene; Oslo, Akershus, Ullensaker, Skedsmo, Lillestrøm, Lørenskog.

Portal Eiendom AS er et eiendomsselskap drevet av erfarne eiendomsaktører. Portal eier, utvikler og forvalter eiendom i Oslo og Østlandet. Hvis du ønsker mer informasjon om Karihaugveien 89 eller ønsker å avtale en visning, ta kontakt med Pål eller Aage i Portal Eiendom AS.

Kontakt oss

Portal Eiendom ASFru Kroghs brygge 80252 Oslo