Ønsker du å leie rimelige kontorer?

 

Ønsker du å bli mer produktiv når du går på jobb? Eller ønsker du rett og slett å oppgradere fasilitetene for dine medarbeidere?

Da anbefaler vi i Eiendomsspar AS til å se nærmere på våre utleiekontorer på Karihaugveien 89.

Dersom du ønsker et fullservice kontor til en rimelig penge, kan vi trygt si at du har kommet på rett sted.

Dersom du ønsker å leie kontor hos oss, vil du treffe en rekke virksomheter fra store internasjonale selskaper med sitt norske hovedkontor, til små og mellomstore selskaper som representerer et bredt spekter av bransjer. Vi har flere eksempler på gründere som har vokst seg store i våre lokaler – og flere er på god vei.

Rimelige kontorer med strategisk lokasjon

Om du leier kontor i K89 har du tilgang til et stort spekter av service som betjent resepsjon, kantine, treningsrom, møterom og parkering.

Karihaugveien 89 ligger sentralt plassert langs E6, og man kommer seg raskt til Oslo Lufthavn Gardermoen og Oslo sentrum. Gunstig beliggenhet med tanke på rushtrafikk og bomstasjoner hvis du kommer nordfra eller fra sentrale Oslo. Nesten hundretusen biler passerer bygget hver dag og er derfor enkelt å se fra E6.

Vi ser at våre kontorlokaler egner seg godt for områdene; Oslo, Akershus, Ullensaker, Skedsmo, Lillestrøm og Lørenskog.

Eiendomsspar AS er et eiendomsselskap med mer enn 30 års ­erfaring i ­bransjen, og ­gjenkjennes ved høy kvalitet på eiendommene og førsteklasses ­beliggenhet. Selskapet består av dedikerte og engasjerte medarbeidere som til sammen har en kompetanse som dekker alle områder innen forvaltning og utvikling av eiendom. Vi setter leietakeren i sentrum og kan tilby høy kvalitet på eiendommene, personlig service og egen driftsavdeling.

Hvis du ønsker mer informasjon om Karihaugveien 89 eller ønsker å avtale en visning, ta kontakt med Pål Magnus Nygård i Eiendomsspar AS.

    Kontakt oss

    OroEiendom ASKronprinsesse Märthas plass 1Postboks 1921 Vika0125 Oslo