Nyheter fra K89

Under kan du lese nyheter fra Karihaugveien 89.

Julemarked i K89

Årets julemarked i Karihaugveien 89 avholdes ved resepsjonen onsdag 4. desember fra kl. 11 – 14.
Benytt anledningen til å sikre deg noen julegaver denne dagen. Hjertelig velkommen!

For mer informasjon, last ned invitasjonen.

Nyheter fra K89

Snart tid for mye god Julemat

Nyt mye god Julemat med god samvittighet.

Nyheter fra K89

God Jul

Ønsker alle våre gjester i K89 en riktig God Jul og Godt Nyttår når det kommer. Egen Julehilsen kommer også til dere pr mail.

Hilsen Serviceteamet på K89

Nyheter fra K89

Lading av biler

I disse dager åpner vårt nye ladeanlegg. Les gjerne vedlagte informasjonsskriv: Ladeanlegget på K89

Nyheter fra K89

NBT post og pakketjenester

Ny avtale med NBT er operativ fra 01 juni 2018. NBT er en anerkjent leverandør med stadig økende markedsandel. I tillegg til K89 er Departementene og Oslo Politidstrikt noen av deres kunder.

For mer info:  NBT Informasjonsskriv K89 Mai 2018

Nyheter fra K89

Ny kaffebar i K89 åpner i morgen - fredag 26.04

I forbindelse med oppgraderingen av kantinen er det etablert en kaffebar i resepsjonsområdet. Målsettingen her er å kunne tilby en meget god og variert kaffe til alle våre leietakere og besøkende til alle døgnets tider. I morgen, fredag 27.04, vil Barista Stine Rydland fra leverandøren være til stede fra klokken ni og frem til lunsj for å svare på spørsmål og gi veiledning.

Nyheter fra K89

Brann - evakueringsøvelse

Evakueringsøvelse er da gjennomført med tilfredsstillende resultat. Noen få forbedringspunkter ble oppdaget og vil bli bearbeidet. Takk for tålmodighet og alle bidrag.

Nyheter fra K89

God Påske

Vi ønsker alle med familie og venner en riktig god Påske og gleder oss til å presentere ny kantine og kaffebar når dere er tilbake.

 

Les mer om Kantinen
Nyheter fra K89

Ny utebelysning

Vi har over litt tid i samarbeid med våre leietakere Smart Elektro og Multilux byttet ut utebelysningen med mer tidsriktige armaturer og ikke minst energibesparende lyskilder. Parkeringsplassene og inngangspartiet skal nå ha fått et mer representativt uttrykk.

Nyheter fra K89

Energirapport 2017

Energirapporten skal gi våre relasjoner et lite innblikk i hvordan vi arbeider med å redusere energiforbruket på bygget. Den skal også bidra til vår egen og våre kunders bevisstgjøring av at mange små bidrag i hverdagen bidrar til å redusere forbruket.

Les mer
Nyheter fra K89