Næringseiendom og lokaler til leie

 

Dersom din bedrift ønsker å bytte næringslokaler, er det flere faktorer å ta hensyn til. En slik prosess er gjerne tidkrevende når det er mange ting som skal flyttes. Det er derfor viktig å gjøre det rette valget første gangen.

Hvilke faktorer som bør prioriteres er svært individuelt fra bedrift til bedrift. Noen bedrifter trenger bedre plass, men til samme leiepris. Andre har behov for å øke trivselen på arbeidsplassen og da kan et kontor som egner seg bedre for de ansatte være en god løsning.

Kom raskt i gang med Fullservice-kontor

Uavhengig behov, har vi i Eiendomsspar AS utviklet et Fullservice-konsept. Her er formålet å gjøre overgangsfasen for bedrifter enklest mulig ved å stille alle fasiliteter tilgjengelig fra dag én. Samtidig som du har alt du trenger på arbeidsplassen slik at du kan holde fokuset på arbeidsoppgavene.

Dette er inkludert i vårt Fullservice-konsept:

– Kantine

– Treningsrom

– Møteromssenter

– Auditorium

– Parkeringsplasser

– Servicesenter

– Datarom

– Resepsjonstjenester

– Avfallshåndtering

– Lagerplass

– Profilering

På den måten kan du gå rett i arbeid første dagen på ditt nye kontor på Karihaugveien 89.

Karihaugveien 89 ligger sentralt plassert langs E6, og man kommer seg raskt til Oslo Lufthavn Gardermoen og Oslo sentrum. Gunstig beliggenhet med tanke på rushtrafikk og bomstasjoner hvis du kommer nordfra eller fra sentrale Oslo. Nesten hundretusen biler passerer bygget hver dag og er derfor enkelt å se fra E6.

Vi ser at våre kontorlokaler egner seg godt for områdene; Oslo, Akershus, Ullensaker, Skedsmo, Lillestrøm og Lørenskog.

Dersom du ønsker mer informasjon om leiepriser for næringseiendom eller leieforholdene hos K89, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.

    Kontakt oss

    OroEiendom ASKronprinsesse Märthas plass 1Postboks 1921 Vika0125 Oslo