Ledige kontorer og lokaler

 

Er du på utkikk etter ledige kontorer?

Eller har du vurdert å bytte kontorlokaler?

Uavhengig av hvor du er i prosessen med å finne ledige kontorer til ditt firma, er vi i Eiendomsspar AS behjelpelig ved vårt Fullservice-konsept K89.

Karihaugveien 89 inneholder alle fasiliteter du kan tenke deg et kontor behøver for å være effektive. Vi har ledige kontorlokaler for bedrifter som ønsker å ha alt de trenger på arbeidsplassen. Vi har gjennom årene sett at mange finner kantineordninger og treningsrom på jobben som store praktiske fordeler til produktive arbeidsdager. I tillegg kan du avholde kundemøter og presentasjoner via våre møterom og auditorium.

Ledige kontorer med smart geografisk plassering

Karihaugveien 89 ligger sentralt plassert langs E6, og man kommer seg raskt til Oslo Lufthavn Gardermoen og Oslo sentrum. Gunstig beliggenhet med tanke på rushtrafikk og bomstasjoner hvis du kommer nordfra eller fra sentrale Oslo. Nesten hundretusen biler passerer bygget hver dag og er derfor enkelt å se fra E6.

Vi ser at våre kontorlokaler egner seg godt for områdene; Oslo, Akershus, Ullensaker, Skedsmo, Lillestrøm og Lørenskog.

Utover å tilby våre ledige lokaler for bedrifter, er vi også behjelpelige med å tilrettelegge og skreddersy våre kontorlokaler for nettopp dine behov. På den måten legger vi alle forhold til rette for gode- og suksessrike arbeidsdager.

Avtal visning så finner vi løsninger for ditt behov for effektive kontorlokaler enten du trenger et større hovedkontor eller er gründer som ønsker muligheter til å vokse.

    Kontakt oss

    OroEiendom ASKronprinsesse Märthas plass 1Postboks 1921 Vika0125 Oslo