Kontorutleie med alle fasiliteter

 

K89 finner du kontorutleie med tilgang til et stort spekter av service. Hvilket betyr at vi har tilrettelagt for kantine, treningsrom, møterom samt en rekke parkeringsplasser for din bedrift eller samarbeidspartnere. Målet vårt er at du skal ha de fleste fasiliteter tilgjengelig på arbeidsplassen, fremfor å bruke arbeidstiden på reise til lunsj, trening eller møter.

Fleksibel kontorutleie som egner seg for de fleste bedrifter

Hos oss finner du en rekke virksomheter fra store internasjonale selskaper med sitt norske hovedkontor, til små og mellomstore selskaper som representerer et bredt spekter av bransjer.

Dersom din bedrift ønsker et mer personlig preg over kontoret, har vi alle muligheter for å tilpasse og skreddersy landskapet etter dine ønsker og behov. For oss er det viktig at du blir mer produktiv, samtidig som trivsel er et viktig nøkkelord for firmaets suksess.

Her er noen av fordelene ved å leie kontorplass i K89:

– Kostnadsbesparende

– Høy servicegrad

– Miljø- og energifokus

– Effektivt, fleksibelt og skalérbart

– Enkelt og tidsbesparende

– Mindre administrasjon

– Ett kontaktpunkt for alle tjenester

– Utviklende fellesskap

– Stordriftsfordeler

Dersom du ønsker mer informasjon om kontorutleie i K89, er du velkommen til å ta kontakt med oss. Vi forstår at dette med kontor er viktig, så ved hjelp av noen stikkord fra deg, vil vi kunne veilede deg til det rette valget av kontor for din bedrift.

Vi ser at våre kontorlokaler egner seg godt for områdene; Oslo, Akershus, Ullensaker, Skedsmo, Lillestrøm og Lørenskog.

    Kontakt oss

    OroEiendom ASKronprinsesse Märthas plass 1Postboks 1921 Vika0125 Oslo