Kontorplass med alt inkludert

 

I K89 har du som leietaker av kontorplass tilgang til et stort spekter av service. Formålet er at du skal ha det meste av det du trenger, for å yte best mulig på jobb. Derfor har vi tilrettelagt for felles resepsjonstjeneste, kantine, møterom, auditorie og treningsrom. I tillegg kan du trygt benytte deg av bil når kontorplassen har gode forhold for bilparkering. Det er også mulighet for leie av større og mindre lager samt dataromsplass i bygget.

Kontorplasser for både store og små bedrifter

Det er ingen fasit på hvem som leier kontorplass hos oss i K89 i dag. Du vil treffe en rekke bedrifter fra store internasjonale selskaper med sitt norske hovedkontor, til små og mellomstore selskaper som representerer et bredt spekter av bransjer. Felles for alle er at de har sett fordelene ved å sitte i et utviklende fellesskap.

Dette sier oss at våre kontorplasser egner seg for bedrifter som ønsker effektivitet og service slik at de kan utføre sitt arbeid på best mulig måte.

Vi har flere eksempler på gründere som har vokst seg store i våre lokaler – og flere er på god vei.

Her er noen av fordelene ved å leie kontorplass i K89:

– Kostnadsbesparende

– Høy servicegrad

– Miljø- og energifokus

– Effektivt, fleksibelt og skalérbart

– Enkelt og tidsbesparende

– Mindre administrasjon

– Ett kontaktpunkt for alle tjenester

– Utviklende fellesskap

– Stordriftsfordeler

Avtal visning så finner vi løsninger for ditt behov for effektiv kontorplass enten du trenger et større hovedkontor eller er gründer som ønsker muligheter til å vokse. Vi ser at våre kontorlokaler egner seg godt for områdene; Oslo, Akershus, Ullensaker, Skedsmo, Lillestrøm og Lørenskog.

Ønsker du mer informasjon om kontorplassene i K89 er du velkommen til å ta kontakt med oss.

    Kontakt oss

    OroEiendom ASKronprinsesse Märthas plass 1Postboks 1921 Vika0125 Oslo