Kontorlokaler til leie allerede i dag

Karihaugveien 89 forvaltes av OroEiendom AS og består av moderne kontorlokaler med alle fasiliteter på plass og som i praksis er klare for bruk, samme dag din bedrift flytter inn. Mange bedrifter har negative opplevelser i forbindelse med en flytteprosess. Vi ønsker å gjøre denne overgangen enklest mulig for deg. Derfor er vårt konsept for Karihaugveien 89 å være et fullservice kontor.

Mange fordeler med fullservice kontorlokaler

Hos oss finner du fullservice kontorlokaler til leie som gir deg en rekke fordeler. Vi ser at dagens leietakere finner våre tilbud som både kostnads- og tidsbesparende. Samtidig som vår servicegrad skaper et effektivt arbeidsmiljø. I Karihaugveien 89 finner du både betjent resepsjon, kantine, treningsrom, møterom og auditorie.

Dersom du har mange ansatte eller venter kundebesøk, har vi gode parkeringsmuligheter utenfor kontorlokalet.

Du skal ikke savne noe når du leier kontorlokale hos oss i K89.

Kontorlokaler med god beliggenhet

Karihaugveien 89 ligger sentralt plassert langs E6, og man kommer seg raskt til Oslo Lufthavn Gardermoen og Oslo sentrum. Gunstig beliggenhet med tanke på rushtrafikk og bomstasjoner hvis du kommer nordfra eller fra sentrale Oslo. Nesten hundretusen biler passerer bygget hver dag og er derfor enkelt å se fra E6 og gir gode profileringsmuligheter for de som ønsker skilt på fasaden.

Vi ser at våre kontorlokaler egner seg godt for områdene; Oslo, Akershus, Ullensaker, Skedsmo, Lillestrøm, Lørenskog.

Avtal visning så finner vi løsninger for ditt behov for effektive kontorlokaler enten du trenger et større hovedkontor eller er gründer som ønsker muligheter til å vokse.

Dersom du ønsker mer informasjon vedrørende våre kontorlokaler, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss!

    Kontakt oss

    OroEiendom ASKronprinsesse Märthas plass 1Postboks 1921 Vika0125 Oslo