Har du behov for kontor med lite lager?

 

En årsak til at en bedrift ofte må flytte sine kontorlokaler er ofte på grunn av plass. Når en bedrift vokser, blir det ikke bare flere mennesker, men også flere ting. Når dette pågår over flere år, er det ofte store problemer med oppbevaring av papirer eller varer.

Dersom du er på utkikk etter nytt kontor som tar høyde for lagerplass, kan K89 være løsningen du leter etter når vi har flere mindre lagerarealer slik at du slipper å bruke kontorplassen som lagerplass.

Lagrene våre er lett tilgjengelig på bakkeplan via egen port og vi får tilbakemeldinger på at denne løsningen er svært praktisk for våre leietakere.

Fullservice kontor med lager med smart beliggenhet

Karihaugveien 89 ligger sentralt plassert langs E6, og man kommer seg raskt til Oslo Lufthavn Gardermoen og Oslo sentrum. Gunstig beliggenhet med tanke på rushtrafikk og bomstasjoner hvis du kommer nordfra eller fra sentrale Oslo. Nesten hundretusen biler passerer bygget hver dag og er derfor enkelt å se fra E6.

Vi ser at våre kontorlokaler egner seg godt for områdene; Oslo, Akershus, Ullensaker, Skedsmo, Lillestrøm og Lørenskog.

Her er noen av fordelene ved å leie kontorplass i K89:

– Kostnadsbesparende

– Høy servicegrad

– Miljø- og energifokus

– Effektivt, fleksibelt og skalérbart

– Enkelt og tidsbesparende

– Mindre administrasjon

– Ett kontaktpunkt for alle tjenester

– Utviklende fellesskap

– Stordriftsfordeler

– Lagerplass

Dersom du ønsker mer informasjon om våre kontorer med lager i K89, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med Pål Magnus Nygård i Eiendomsspar AS.

    Kontakt oss

    OroEiendom ASKronprinsesse Märthas plass 1Postboks 1921 Vika0125 Oslo